Визитната картичка не е само източник на информация за името и контактите на Вашата фирма, тя се запомня и се свързва с нейния собственик дори и да не и се обърне внимание веднага. Визитката винаги се разменя на първа среща като в последствие точно визитката ще бъде връзката между Вас и Вашите бизнес партньори.

 

ДИЗАЙН НА ВИЗИТКИ – ВИЗИТНАТА КАРТИЧКА НЕ Е САМО ПАРЧЕ КАРТОН, ТЯ Е ВАШАТА ИНДИВИДУАЛНОСТ!!!

 

Business Cards design

 

 

 

– ТЪРГОВСКИ ВИЗИТКИ

 

 – КОРПОРАТИВНИ ВИЗИТКИ

 

 – ЛИЧНИ ВИЗИТКИ

 

 – МАРКЕТИНГОВИ ВИЗИТКИ

 

ЗАЩО ВИ Е НЕОБХОДИМА ВИЗИТКА?

Визитката е израз на Вашето желание за съвместна работа с Вашия събеседник, характеризира Вашия стил и трябва да Ви представи в най-добра светлина,  за това дизайна и е много важен. 

Вашата визитна картичка може да служи като важен инструмент за осъществяване на контакт с потенциални клиенти. За да бъде ефективна, тя трябва да Ви откроява от конкуренцията.

Чрез консултации с нашия екип по графичен дизайн ще можем да ви помогне да имате подходящите визитки, които показват индивидуалност на вашата фирма.

ТЪРГОВСКИ ВИЗИТКИ Хората, занимаващи се с определена индустрия, имат свой собствен вид картички, които да раздава на доставчиците си, конкурентите си, клиентите си и инвеститорите си. Този вид картички олицетворяват специфичния бизнес на собствениците си. Дизайнът им трябва да бъде свързан с вида търговия или да изобразява символи, асоциирани с него. Накратко, визитните картички, свързани с дадена търговия, трябва да предизвикват у получателя асоциация с въпросния бизнес, за да може компанията да бъде запомнена като част от именно тази индустрия.

 

КОРПОРАТИВНИ ВИЗИТКИ Те са съвсем друг тип. Различават се по търговските по това, че фокусът при тях пада не върху същността на цялата индустрия, а върху самата компания. Затова, логото на фирмата заема видно място в дизайна на този вид картички. Обикновено те имат по-сериозен и опростен дизайн, подходящ за по-официално мислещите представители на корпоративната култура. Корпоративните картички обикновено се дават на важни бизнес контакти и потенциални работници.

 

ЛИЧНИ ВИЗИТКИ Много хора ги имат. Техният дизайн не се съсредоточава върху занаята или компанията. При тях внимание се обръща на професията и личността на собственика им, затова често съдържат негова снимка, която е представителна и внимателно подбрана. Когато човек отпечата личните си визитни картички, той може да ги раздаде почти на всеки, включително на семейството и приятелите си. Именно заради това този вид картички обикновено са най-красиви, разнообразни, разчупени и интересни.

 

МАРКЕТИНГОВИ ВИЗИТКИ Всяка маркетингова визитна картичка се различава от останалите, защото нарушава определени общоприети правила при създаването на този вид представяне. Освен че рекламира човека или компанията, маркетинговата визитна картичка може да рекламира определен продукт, услуга или събитие. Освен името ни например, една такава картичка може да съдържа фразата „доставчик на най-добрите телевизори в Европа, TV-200 Super+”. Различните картички от този тип имат различен дизайн и различни трикове за привличане на вниманието.

 

КАКВА Е НАШАТА МИСИЯ?

Предлагаме Ви невероятни и разнообразни варианти като работим съвместно за постигането на най-добрия резултат за визията на Вашата визитка, защото Вие сте професионалисти в сферата на вашия бизнес, а ние ще Ви помогнем да го представите по най-добрия начин. Екипът на Coonecto знае, че най-важно е първото впечатление и нашата мисия е да надминем очакванията на нашите клиенти, чрез предоставяне на иновативен дизайн.

 

КАКВО МОЖЕ ДА ОЧАКВАТЕ ОТ НАС?

Във всяка фирма визуалната идентичност е от съществено значение, защото това е разликата между Вас и Вашите конкуренти. Ние ще Ви помогнем да впечатлите не само Вашите клиенти, но и конкуренцията Ви като Ви разграничим от тях и накараме хората да Ви запомнят. Това е и целта на една добре изработена визитка. Няма да се откажем и ще работим до постигането на очакваната от Вас визия като в резултат ще Ви предоставим завършен дизайн на визитната картичка.

КАКВО НЕ МОЖЕ ДА ОЧАКВАТЕ ОТ ВАШАТА ВИЗИТКА?

 

Не трябва да очаквате,  че визитна картичка ще разкаже цялата история на Вашата фирма, нейната цел е да  осигури професионален имидж, който ще бъде запомнен от хората.

 

Ние ще се съобразим с цветовете и изписването на Вашия бранд, ще обърнем внимание на детайлите и информацията, която ни изпратите на имейл info@coonecto.com или чрез формата за поръчка:

РЕЗУЛТАТИ

Ние ще подготвим дизайна на Вашата визитка така, че вида, цвета и текстурата да отразяват имиджа на Вашата компания.

ИЗВОД

Бъдете оригинални като оставите незабравимо впечатление с Вашата визитка. Нашата страст е да създаваме уникален дизайн на визитки.

BusinessCard_temp3