Можете да изпратите Вашето послание и съобщение директно и едновременно към всички Ваши реални и потенциални клиенти.  Когато става въпрос за имейл маркетинг ние може да ви помогнем, както в изграждането на стратегията, така и в самото изпълнение.  Екипът на COONECTO ще създаде за Вас атрактивни и завладяващи имейл кампании.

Имейлът за изпращане на корпоративни или маркетингови послания към списък от абонати е част от маркетинговата стратегия за повишаване на продажбите. Добре е да се стартира интересен и полезен (а не само рекламен) електронен бюлетин.

Ние сме специализирани в събирането и организирането на база данни, разпределяме имейлите спрямо кампаниите, създаваме имейл темплейти, които да изпращате на клиентите, абонирани за промоции и новини от Вашия сайт или профилите Ви в социалните мрежи. По този начин Вашите клиенти ще получават полезна информация, която ще помага и в развитието на Вашия бизнес.

Бюлетини

Бюлетините са важен инструмент за поддържането на постоянна комуникация с Вашите клиенти. Поддържайте интереса им като им изпращате информация за вашите нови продукти, промоции или новини около новостите във Вашата фирма.
Ние знаем колко е важна комуникацията и ще подготвим подходящия за Вас бюлетин, с който да впечатлим Вашите клиенти. Може да изпращате материалите на Вашите реални клиенти или да търсите потенциални такива като изполвате нашите ресурси.

Фирмени коледни картички
Бъдете различни и оригинални във Вашите Колендни ‪‎пожелания‬. Празниците наближават и е време да благодарим на всички клиенти за ползотворната година. Ето и нашето предложение: анимирани коледни картички.