ПРОФЕСИОНАЛНО МЕНАЖИРАНЕ НА ВАШАТА РЕКЛАМА В GOOGLE ADWORDS
Планиране на кампания в Аdwords
 1. Планиране на кампания в АdWords

  Ще подготвим рекламната Ви кампанията от А до Я. Нашите професионалисти ще проучат Вашият бранш, за да имате преимуществото да сте на първо място в Google.

 

 

marketing-adwords-icon1Google AdWords е рекламна платформа, чрез която ще можете да рекламирате Вашия сайт на първа страница в Google на база ключови думи и фрази, които сте избрали. По този начин ще привлечете посетители, които ще посетят сайта Ви в момента, в който потърсят услугите или продуктите, предлагани от Вас. Този рекламен способ е свързан с наддаване за платени резултати при търсене в търсачка. Използва се с цел подобряване на онлайн видимостта и генериране на трафик към сайта.

Вие ще платите само, когато те кликнат на рекламата Ви.

Ние ще подготвим рекламата, с която Вашите потенциални клиенти ще Ви открият по-лесно!

 – ДОСТИГАМЕ ДО ПРАВИЛНАТА ТАРГЕТ ГРУПА
 – ОПТИМИЗИРАМЕ РАЗХОДИТЕ
 – РАБОТИМ ЗА УВЕЛИЧВАНЕТО НА ВАШИТЕ ПРИХОДИ

ЗАЩО Google AdWords?

pms_icon_imageДостигате до повече клиенти
Достигате в правилния моментpms_icon_calendar
 pms_icon_updateРекламирате локално или глобално

Google AdWords предлага изключително добри възможности за насочване на рекламата и достигането и до повече клиенти. Съчетана с оптимизацията за търсачки, Google AdWords спомага за изключителната възвращаемост на разходите и е ефективен посредник срещу конкуренцията. Google AdWords Ви дава възможност да комуникирате с потенциалните си клиенти, да разберете какви са техните потребности и начина, по който търсят необходимите им продукти и услуги, за да можете да подготвите Вашата реклама според техните предпочитания, да увеличите посещаемостта на Вашия сайт и да акумулирате по-големи приходи.

Без посещения на сайта не изразходвате бюджет! Заплащате само за посещения, а импресиите са безплатни!

За разлика от другите типове реклама, Google AdWords Ви дава възможност да заплащате на “клик”, т.е само ако потребителите са посетили Вашия сайт чрез рекламата. Независимо от това дали искате да доведете нови потребители до вашия уебсайт, да увеличите продажбите си онлайн или да накарате Вашите потенциални клиенти да Ви посетят или позвънят, Google AdWords може да ви помогне!

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА РЕКЛАМАТА В Google AdWords?

 • Бързина – едно от основините предимства на рекламата в Google AdWords e бързината, с която може да се стартира кампанията и достигането до първите резултати до няколко дни. Разбира се, за оптимизацията на кампанията и подобряването на възвращаемостта се изисква доста повече труд и време;
 • Гъвкавост – Google AdWords предоставя възможност да се експериментира с различни послания, с които да се достигне до аудиторията;
 • Разнообразие – с Google AdWords можете да рекламирате в голям брой сайтове, част от дисплейната мрежа на Гугъл. Сред тях са както водещи медийни сайтове, така и стотици качествени сайтове в различни ниши, които могат да бъдат особено подходящи за реклама на вашия продукт или услуга;
 • Предвидимост – Google AdWords предлага по-голямата предвидимост на средата и съответно на успеваемостта на кампанията;
 • Детайлна статистика – Google AdWords представя на рекламодателите подробна статистика, чрез която да анализирате рекламната кампания, както и да определите каква е възвращаемостта на инвестицията.

КАКВА Е НАШАТА МИСИЯ?

Популяризирайте бизнеса си в Google и достигнете до повече хора онлайн, които се интересуват точно от предлаганите от Вас продукти и услуги. Можете да постигнете това чрез платена реклама в онлайн рекламната програма на Google – Google AdWords. Ние ще Ви помогнем да достигнете до най-добрите резултати – повече кликвания, които да вoдят до по-бързо реализиране на Вашите цели. Чрез нас Вие ще можете да създадете и промените рекламната си кампания по всяко време – бюджет, текст и цялоста визия на реклмата като Вие ще контролирате бюджета си – както дневния, така и ценитр на кликвовете. С Ваша помощ и нашата работа ще можете лесно да следите и измервате въздействието на рекламата Ви. Можете да използвате Google AdWords за допълнителен трафик към вашия сайт и увеличаване на посещенията. Кампаниите Плащане на клик са прекрасен инструмент за разрастването на бизнеса. Реклама ще доведе до популяризиране и възвръщаемост на инвестициите.

 1. Достигаме до правилната таргет група – Ние ще направим специално за Вас проучване на интересите и търсенето на Вашите потенциални клиенти, за да достигате до правилно подбраните хора, които ще поръчат;
 2. Оптимизираме разходите – ние ще Ви помогнем да оптимизирате Вашите разходи, като платите възможно най-ниска цена за клик;
 3. Работим за увеличаването на вашите продажби – Рекламата ще е насочена към реални продажби, така че кликовете, генерирани от Вашата AdWords кампания да водят до увеличаване на приходите.

КАКВО ВКЛЮЧВА УСЛУГАТА МЕНАЖИРАНЕ НА РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ В Google AdWords?

Нашият екип ще ви асистира по време на целия процес на съдаване на Вашата рекламна кампания в AdWords, от създаването на стратегията, до измерването на получените резултати и техния анализ.

Coonecto предлага

 • Регистрация и конфигурация на акаунт в Google AdWords
 • Селектиране и избор на подходящи ключови думи
 • Задаване на региони, в които да се показват рекламите
 • Задаване на дневни и часови рамки, в които да се показва рекламата
 • Създаване на индивидуални реклами за различните ключови думи, които желаете да ползвате
 • Следене на изразходваните средства
 • Поддържане на оптимални цени на клик
  и др. способи, които да доведат до ефективността на Вашата реклама.

РЕЗУЛТАТИ

Нашите високо квалифицирани мениджъри по управление на Google AdWords кампании имат богат и ценен опит в оптимизацията в широк спектър от сфери на дейност в България. Резултатът от нашата работа ще води до увеличаване на интереса, посещаемостта и приходите за Вашата фирма като междувременно намалим ненужните разходи! Действията, които ще предприемем ще са насочени към намаляване на средната цена на клик, увеличаване на реализациите от рекламата, увеличаване на CTR% и качествения рейтинг.

 

УВЕЛИЧЕТЕ ТРАФИКА, ОПТИМИЗИРАЙТЕ РАЗХОДИТЕ!!!

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ