Онлайн маркетингови стратегии

Целта на маркетинговите стратегии е да позиционирате Вашия бранд, услуги, продукти на правилното място, в правилното време и естествено не на последно място пред правилната аудитория. Качественото присъствие в Интернет се постига с много работа, постоянство, търпение, смелост и способности.

Качественото присъствие в мрежата, не се постига за ден. Ще са Ви нужни постоянство, смелост и способности, за извличане на правилните поуки.

Онлайн  маркетингът, така както и традиционния маркетинг имат за цел да популяризират бранда и същевременно да увеличат клиентите на фирмата.

Онлайн маркетингът, известен още като дигитален маркетинг, обхваща всеки аспект на промотирането на продуктите и услугите в интернет пространството като чрез комбинацията на различни методи е мощно оръжие срещу конкуренцията, което същевременно може да се използва за получаване на по-голям трафик към сайта и увеличаване на клиентите и печалбата.

Тенденциите в последните няколко години, налагат социалния маркетинг като задължителна част от цялостните решения за успешно онлайн присъствие. Социалните медии дават голямо предимство, защото информацията се разпространява максимално бързо, до максимално най-много потенциални клиенти и ще се радваме да Ви го докажем с нашите действия и стратегии.

Екипът на COONECTO вярва, че ако използвате реклмания бюджет в мрежата ще имате много по-голяма възвращаемост, отколкото ако решите да инвестирате в традиционната реклама. Можем да го докажем и с 4 сериозни довода:

  1. Имате пълен контрол над рекламня бюджет 24 часа в денонощието;
  2. Ще платите само, когато релано видите резултат и имате нещо насреща;
  3. Имате обратна връзка за резултатите, които сте постигнали чрез анализите и докладите, които получавате;
  4. Клиентите са Ви строго таргетирани, за да се достигне до правилната аудитория – можете да ги изберете по пол, възраст, интереси, местоположение.