Онлайн маркетинг за бижута

Знаете ли как вашите клиенти купуват своите бижута? Първо, те трябва да посетят вашият онлайн магазин за бижута, а вашият сайт е перфектното място за начало на тяхното пътешествие 🙂 За тази цел сайтът ви трябва да бъде на първите страници на основните търсещи машини като Google например. Но имайте предвид, че за да се случи това, сайта ви трябва да отговаря на определени изисквания като дизайн, описания, заглавия, ключови думи, снимки. Ние в COONECTO ви предлагаме БЕЗПЛАТНА консултация за вашия сайт – какво трябва да бъде подобрено, и как. Този доклад ще ви бъде изпратен по е-мейл. За да получите своята БЕЗПЛАТНА консултация, попълнете формата по-долу:

  Бизнесът с бижута, като всеки друг вид бизнес е много конкурентен. Това се дължи на големите играчи на пазара, които влагат милиони долари в промотирането на техните собствени магазини за бижута, за публикуване в социалните мрежи, и за промотиране на бранда си като цяло. Но и в условията на такава конкуренция даже един нов сайт има всички шансове да получи ТОП резултати. Специалистите от нашата агенция ще извършат серия от работи, след които вие ще почувствате значително повишение на трафика към сайта ви, и съответно увеличение на продажбите.

  Ако искате да повишите бързо трафика към вашия сайт, и ако искате да подобрите своите резултати в търсачките, нашите съвети ще бъдат много важни за вашия успех. А след подобряване представянето на сайта ви, вие сте готови за нови клиенти за вашите бижута. Ние ви предлагаме комбинация от мощният инструмент на Pay-per-Click рекламите, съчетан с маркетинга в социалните мрежи. Това ще създаде перфектната платформа за оптимално представяне на вашия онлайн магазин за бижута в Интернет.  Така хората, които искат да купят бужута е по-вероятно да ви намерят и да научат за вас, за вашия бизнес, за вашите бижута и разбира се – да направят покупка.

  Онлайн маркетинг за бижута – Какво се включва в услигите ни за интернет маркетинг за онлайн магазин за бижута

  • Google Adwords реклами
  • Facebook реклами
  • Twitter реклами
  • Linkedin реклами (Таргетирана реклама на бижута за работещата жена)
  • E-mail маркетинг
  • Youtube – създаване на канал в Youtube и реклама в Youtube

  Google Pay-per-Click реклами за бижута

  Бизнесът с бижута се нуждае от рекламна кампания в Google Adwords, защото това ще позволи да получите резултати при промотирането на вашия онлайн магазин за бижута от първия ден. Контекстната реклама е отличен старт за промотиране на вашия бизнес и за довеждане на допълнителен трафик към вашия сайт. Ние ще направим задълбочен анализ на вашите конкуренти, ще подберем семантичното ядро и ще разработим оптимална стратегия за вашата реклама. Това ще повиши продажбите на бижутата ви  и ще ви даде възможност да създавате все повече красиви и уникални бижута. Една от основните задачи на контекстната реклама е коректното задаване на бюджета, и настройване на цената за клик при показването на вашите реклами. Нашите експерти ще анализират в детайли кампаниите на вашите конкуренти, и ще ви предложат най-доброто решение за вашата инвестиция в контекстна реклама.

  Маркетинг в социалните мрежи (Facebook, Twitter, Instagram) за бижута

  Социалните мрежи се използват най-вече за да привличате хора, които вече харесват вашата компания, вашата марка бижута или вас самите. С подходящия маркетинг, промотирането в социалните мрежи дава силен тласък на трафика към вашия сайт, и увеличава дела на продажбите на бижутата ви. Например Facebook е перфектен за социализиране с клиентите ви и е  страхотен инструмент за формиране на имиджа на вашата компания или марка бижута.

  Ние ви предлагаме промотиране в социалните мрежи, което ще увеличи вашата аудиенция и клиентски списък. Нашата първа задача е да анализираме конкурентите ви, и техните силни и слаби страни. Това ще бъде основата за изграждане на стратегия как да промотираме вашите бижута. Заедно ще определим броя на постовете, темета на постовете, точното време за публикациите, и най-важното – избора на снимките. Въз основа на тази стратегия ние ще създадем вашия акаунт в социалните мрежи. Това включва:

  • какъв ще бъде стила на вашата марка бижута;
  • какъв тип информация трябва да бъде включен и споделен с вашите последователи;
  • какъв тип постове ще ангажират вашите клиенти;
  • и разбира се, ние ще изберем ярки и закачливи снимки за вашите постове, които ще бъдат харесвани и споделяни от вашата аудиенция.

  Нашата цел е да привлечем вашите клиенти с висококачествено съдържание, което ще бъде от интерес за вашите клиенти.

  Допълнително, ние ще правим рекламни кампании и събития за вашата марка бижута по начин, с който да привлечем повече хора да се ангажират с вашата марка бижута. Ще вземем под внимание интересите на вашата таргет аудитория за да намерим най-добрия бюджет. Също така ще настроим и промоционални кампании, защото това е най-ефективният начин да привлечем клиенти за вашата марка бижута.

  Email Маркетинг за бижута

  Е-мейлът е един от най-старите канали за Интернет маркетинг. За повече от десетилетие маркетолозите са го използвали за да привличат трафик и клиенти. Е-мейл маркетинга помага за повишаване на лоялността на потребителите към вашата марка бижута. Нюзлетъра ви позволява да привлечете вниманието и да въвлечете потенциалните си клиенти в разговор. С е-мейл маркетинга вие не предлагате на клиентите си да купят веднага нещо, но ги каните да се запознаят с вашите продукти.

  Какво предлагаме:
  Първо, ние ще анализираме вашата е-мейл дистрибуция към момента, и ще определим таргет-аудиторията за вашите бижута. Въз основа на това ние ще подберем подходящата е-мейл услуга. Също така ще създадем план на съдържанието, ще определим формата на писмата, които ще изпращаме. Стила на комуникация с вашите клиенти също е много важен и ние ще ви помогнем как да го подобрите. Това ще ви помогне да бъдете по-организирани, и ще ви даде повече време за да творите своите красиви бижута.

  Следващата задача е да се изгради стратегия, как да получите повече абонати за вашия клиентски списък, и как да разширите своята аудитория. Ние ще създадем красиви и уникални формати на писмата ви, които ще бъдат адаптирани и за смартфони. Текстовете и снимките за вашите писма са едни от най-важните елементи. Ние ще подберем атрактивни и красиви снимки, защото те са вашият инструмент за привличане на повече клиенти, и така вие ще можете да увеличите продажбите на своите бижута. Разбира се, ние ще събираме статистика, и ще ви предоставяме доклади за динамиката на вашата е-мейл маркетинг стратегия. Всичко това ще бъде съгласувано със вас, и ние ще настройваме е-мейл маркетинг стратегията ви според вашата гледна точка, и стила на вашите бижута.

  Имате нужда от помощ?

  Ако не сте сигурни как да направите сами всички тези стъпки в Онлайн маркетинга за бижута, или пък сте заети и нямате достатъчно време за това, ние сме тук за да ви помогнем. Това ще ви осигури повече време за вдъхновение, за създаване и продажба на вашите уникални бижута. Свържете се с нас сега, и получете оферта специално за вашия онлайн магазин за бижута.

  За повече информация, моля, попълнете формата за контакт или ни пишете на e-mail info@coonecto.com

   You at least need to invest 3-6 months for getting prominent results and of course you will need to be consistent in your social media marketing efforts.