Дигиталният маркетинг е моята професионална страст, която изпълва работните ми дни с вълнение и динамика. Всичко започна през 2018 г., когато се сблъсках с дисциплината Маркетинг по време на обучението ми в Софийски университет. През 2020 г. записах Професионалната бизнес програма по дигитален маркетинг на DigitalPRO, която ми даде страхотна основа от теоретични и практически знания.
По време на програмата започнах работа в дигитална агенция Coonecto, където натрупах и продължавам да трупам безценен практически опит.  Работата ми се състои в разработване, прилагане и оптимизиране на маркетингови стратегии, PPC и имейл кампании, отчитане и анализ на данни, създаване на съдържание, управление на social media акаунти, копирайтинг, комуникация с клиенти и още… 🙂
Като човек, който обожава природата и пътуванията, възможността да работя от всяко едно място ми носи вдъхновение и удовлетворение, а постоянните новости в дигиталния маркетинг ме мотивират да продължавам да се уча и да усъвършенствам уменията си.