Благодаря на Катя Петрова И Coonecto Digital Marketing Agency – PPC, Social Media, Digital Strategy за работата по лятната кампания на AMAKids Меден Рудник. За пореден път се убеждавам, че за да се получи нещо добре, трябва да го „пипне“ професионалист. Но не кой да е! А този, който търси, учи и намира … непрекъснато!

АМАКидс Меден рудник
AMAKids Меден рудник

От екипа на VallRey Jewellery сърдечно благодарим за професионализма на Coonecto! За тяхната отзивчивост и личен подход към нашите изисквания и желания в създаването на общият ни проект! Благодаря Ви за добре свършената работа и бързината на изпълнение!Пожелаваме ви успех във всички начинания!

Vallrey
VallRey Jewellery Natural Stones and Pearls

Coonecto са наш доверен партньор от няколко година, те изцяло промениха облика на нашата страница, увеличиха в пъти харесванията, клиентите и печалбите на детският ни център Карнавал. Този екип от сърдечни млади и амбициозни хора с иновативни и креативни идеи промениха визията ни, продължават да реализират идеите ни и те ежедневно са гледани и коментирани от хиляди хора, което ни носи огромна популярност. (още…)

Детски център клиенти
Детски ПАРТИ Център Карнавал
Поздравления Coonecto, приемете нашите благодарности за невероятната работа, която свършихте за нашия сайт. Ние от Taxi Burgas, знаем че всичко се дължи на Вашия професионализъм, ентусиазъм и разбирателство, с които се отнесохте към нашите изисквания. Вие удовлетворихте поставените от нас цели. Сигурни сме, че заедно за в бъдеще, благодарение на Вашата отговорност, отдаденост и екипност ще запазим постигнатото, а защо не и (още…)

Taxi Burgas

Благодарение на Coonecto разработихме нашият сайт успешно. Възползвахме се от препоръките на екипа и резултатите надминаха нашите очаквания. Значително се повишиха търсенията в дейността ни и сайта ни стана по – достъпен за нашите клиенти. Всичката информация от която имахме нужда ни беше разяснена по много разбираем за нас начин. Coonecto са винаги отзивчиви и навременно откликват на всичките ни въпроси. (още…)

Заказ такси
Такси в Бургасе

Изключително сме доволни от услугите на Coonecto и успешната им работа за нас. За кратко време успяхме да увеличим поръчките, както и да предприемем нови неща, за които не бяхме се сетили и които бяха предложени от екипа на Coonecto. Доверяваме ви се напълно и ви благодарим за работата, грижите и съветите ви, които винаги са били с високи резултати! Такси в Бургасе!

taxi
Такси в Бургасе

Coonecto изработи за мен един сайт с онлайн магазин, визитки, Facebook страница, Google+ страница, реклама в интернет. За мен винаги удоволствие да работя с Катя от Coonecto, поради лекия процес на работа, отлична комуникация, изгодните предложения и ефективни решения, които ми предлага. Изключително много съм доволна от начина на структуриране на процеса на работа, разбираемо поднесените препоръки, пълната (още…)

Teoniko – Уникални дизайнерски бижута