Благодаря на Катя Петрова И Coonecto Digital Marketing Agency – PPC, Social Media, Digital Strategy за работата по лятната кампания на AMAKids Меден Рудник. За пореден път се убеждавам, че за да се получи нещо добре, трябва да го „пипне“ професионалист. Но не кой да е! А този, който търси, учи и намира … непрекъснато!

АМАКидс Меден рудник
AMAKids Меден рудник

От екипа на VallRey Jewellery сърдечно благодарим за професионализма на Coonecto! За тяхната отзивчивост и личен подход към нашите изисквания и желания в създаването на общият ни проект! Благодаря Ви за добре свършената работа и бързината на изпълнение!Пожелаваме ви успех във всички начинания!

Vallrey
VallRey Jewellery Natural Stones and Pearls

Coonecto са наш доверен партньор от няколко година, те изцяло промениха облика на нашата страница, увеличиха в пъти харесванията, клиентите и печалбите на детският ни център Карнавал. Този екип от сърдечни млади и амбициозни хора с иновативни и креативни идеи промениха визията ни, продължават да реализират идеите ни и те ежедневно са гледани и коментирани от хиляди хора, което ни носи огромна популярност. (още…)

Детски център клиенти
Детски ПАРТИ Център Карнавал