маркетинг експерт

Катя Петрова
Маркетинг мениджър

През 2013 г. аз Катя Петрова основах Дигитална агенция Coonecto. Фирмата е продължение на моята страст да чета книги по маркетинг и развитие на бизнесите онлайн.
Моята „супер сила“ е да помагам на малкия и среден бизнес да се развива онлайн.

Специализирам в привличането на клиенти за моите клиенти чрез правилно позиционира в онлайн пространството. Стремя се през първите три месеца те да успяват да увеличат оборота си с 30% благодарение на стратегиите, които прилагаме – фокус върху клиента и предлагане на продуктите на кампаниен принцип.

Често ме питат какво ме вдъхновява да продължавам да работя в сферата на Дигиталния маркетинг?
Няма по-вълнуващо нещо в работа от това да видиш постигнатите резултати, да успееш да покажеш на бизнеса неговия потенциал и да извървите пътя към успеха – повече клиенти, по-голям брой поръчки, по-високи обороти.

Елена Коцева

Елена Коцева

Маркетинг експерт

Дигиталния маркетинг е моята професия, моята страст и моята сила. Завършила съм специалност “Маркетинг” и още по време на следването ми тази тази професия ме очарова. Дигиталният маркетинг за мен е свързан не само магията на данните, която той носи, а най-вече с това как можеш да използваш тези данни за оптимални резултати. През 2020 година започнах работа в дигитална агенция Coonecto, където продължих да прилагам опита си и да помагам на собственици на различни бизнеси да постигат по-добри резултати.

Цветелина Енчева

Цветелина Енчева

Маркетинг специалист

През 2018 г. започнах да изучавам специалност „Информационно брокерство и дигитални медии“ във Великотърновския университет. Там за пръв път се докоснах до света на дигиталния маркетинг. Перфекционист съм, за лошо или добро, обичам да уча нови неща, да развивам уменията и креативността си. За мен е плюс, че с това мога да помагам на другите като прилагам наученото за растежа на техния бизнес. Дигиталният маркетинг за мен е съчетаване на работа с хоби.

null

Никол Иванова

Маркетинг експерт

Работата ми се състои в разработване, прилагане и оптимизиране на маркетингови стратегии, PPC и имейл кампании, отчитане и анализ на данни, създаване на съдържание, управление на social media акаунти, копирайтинг, комуникация с клиенти и още… :)Като човек, който обожава природата и пътуванията, възможността да работя от всяко едно място ми носи вдъхновение и удовлетворение, а постоянните новости в дигиталния маркетинг ме мотивират да продължавам да се уча и да усъвършенствам уменията си.

Дарина Митева

Дарина Митева

Графичен дизайнер

Започнах да се занимавам с графичен дизайн през 2017 година. Хобито се превърна в страст, страсттта в професия. Лого дизайн, продуктов дизайн, дизайн на опаковки и етикети за продукти, книги, списания, рекламни визии за социални медии, брандиране на търговски обекти…и още много други. Обичам да създавам красиви неща, но смятам, че най-силното ми качество е, че се опитам да вникна в същината на всеки бизнес, за който създавам визия.