БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР С КАТЯ от COONECTO

Имате собствен бизнес и искате да увеличите клиентската си база? Желаете повече продажби във фейсбук?
Каня ви на безплатния уебинар на тема
15 начина да превърнете вашите фенове в реални клиенти

Ще ви покажа 15 изпитани подхода, чрез които да превърнете последователите си в социалните мрежи в реални клиенти, които прилагам успешно в своя бизнес вече 8 години.

Искам чрез своя опит да помогна на всички вас – собствениците на малки и средни бизнеси, защото ми отне изключително много време да стигна до тези решения и да ги имплементирам в бизнеса си така, че да увеличат печалбата ми многократно.

Заявете своето участие сега и започнете новата година с нов подход и успешна стратегия за спечелване на лоялни клиенти!

  • Как да разберете вашата целева аудитория, за да я превърнете в клиенти?
  • Как да започнете диалог с вашата социална аудитория?
  • Как да привличате внимание и да бъдете креативни?
  • Как да увеличите посещаемостта на вашата страница и съответно разпознаваемостта на бранда?
  • Как да изградите  връзка с вашата аудитория чрез разказване на истории?
  • Как да накарате аудиторията си да се довери на вашия бизнес?
  • Как да създавате постове, които да водят до продажби?
  • Всеки, който остане до края на уебинара ще получи специален подарък!

Ще се проведе на 19.01.22 г. от 19:00

безплатн уебинар
продажби във фейсбук

Аз съм Катя Петрова и през 2013 г. основах Дигитална агенция Coonecto. Моята „супер сила“ е да помагам на малкия и среден бизнес да се развива онлайн. Да, точно този бизнес, който стартира без бюджет, без знания за реклама и продажби, без екип. Защото с пари всичко е лесно, но аз избрах трудния път – да развивам бизнесите като се боря със зъби и нокти за техния просперитет с минимални бюджети и с достигане на по-големи обороти не само с платени реклами, а с помощта на правилни стратегии. Специализирам в привличането на клиенти за моите клиенти – собственици на среден и малък бизнес чрез правилно позиционира в онлайн пространството. Стремя се през първите три месеца те да успяват да увеличат оборота си с 30% благодарение на стратегиите, които прилагаме – фокус върху клиента и предлагане на продуктите на кампаниен принцип.

Често ме питат какво ме вдъхновява да продължавам да работя в сферата на Дигиталния маркетинг?
Няма по-вълнуващо нещо в работа от това да видиш постигнатите резултати, да успееш да покажеш на бизнеса неговия потенциал и да извървите пътя към успеха – повече клиенти, по-голям брой поръчки, по-високи обороти.

👉В рамките на уебинара ще ти разкрия как като следваш само 15 лесни стъпки да превърнеш последователите си в социалните мрежи в хора, които наистина купуват от теб!

Ето какво казват хора като теб, с които сме приложили стратегиите за превръщане на последователите им в социалната мрежа в реални клиенти:

В рамките на уебинара ще ви разкрия как да ангажирате вашата аудитория и ще получите конкретни насоки как да превърнете последователите си в социалните мрежи в хора, които наистина купуват от вас!

Запишете се на БЕЗПЛАТНИЯ онлайн уебинар и получете конкретни предложения и насоки как да превърнете последователите си в социалните мрежи в хора, които наистина купуват от вас!


Всеки, който остане до края на уебинара ще получи специален подарък!

Ще се проведе на 19.01.22 г. от 19:00