steg2y2Всяка нова идея има нужда от специално внимание, малко услилия и естествено уеб сайт за начален старт. По този начин Вие ще разпространите Вашата информация сред милионите онлайн потрбители. Нашата задача е да Ви консултираме какво трябва да съдържа и как да бъде представена информацията в този сайт. Единственото, което е необходимо е да ни предоставите материалите, които желаете да публикувате и ние ще ги превърнем в сайт за Вас.

Вие сте професионалисти във Вашата сфера! Доверете ни се, за да може и Вашият сайт да е професионално изработен!

ИЗРАБОТКА НА WORDPRESS САЙТОВЕ

Ние Ви предлагаме:

 • Регистрация на домейн в областите .com, .net, .org, .eu, .info и biz. – 1г.
 • Хостинг за 1 г.
 • Предоставяне от наша страна на подходящи визии – тази услуга не изисква заплащане и нямате ангажимент
 • Необходимите корекции на избраната визия (цветове, картинки, лога и др.)
 • Необходимият брой страници и менюта в сайта.
 • Обработка на снимков материал.
 • Необходимият брой каталог секции.
 • Необходимият брой галерии със снимки.
 • Възможност за локализация на адреса с „Google Maps“
 • Създаване на фирмени мейли от вида office@mysite.com;

Бонуси:

Безплатна базова SEO оптимизация
Безплатни корекции по сайта в рамките на 1 месец
Допълнителни платени опции:
Избор от платени визии (в зависимост от визията)
Допълнителен език (на латиница или кирилица)

 

ЗАЩО WORDPRESS

WordPress е една от най-добре оптимизираните системи за търсачките. Добре оптимизираният сайт е важен инструмент за всяка фирма, която иска да се позиционира добре в търсачките, WordPress сайтовете дават възможност бързо и лесно да се правят промени и доработки, за да може да се позиционирате на предни позиции. Google наистина „обича“ WordPress. Сайтовете създадени на WordPress се характеризират с високото ниво на базова on-page оптимизация и често успяват за броени дни да се позиционират на завидни позиции.

Друга основна предпоставка за това да предпочетем тази система е административният й панел. Повечето ни клиенти са приятно изненадани от лекотата, с която се работи в него и когато говорим за уеб сайт със страници, новини, публикации, статии и други от този тип WordPress е ненадминат.

Категория WordPress темплейт са темплейти, които изискват инсталация на динамична CMS система наречена WordPress. WordPress е цяло произведение на изкуството в областта на блог системите. Лесен за инсталация и използване, той може освен за блогове да се използва и за големи и сериозни сайтове. Освен че е много стилен и спазва стриктно уеб стандартите, WordPress е и преведен на български. Най-голямото предимство на WordPress е огромното разнообразие от теми (дизайни) и плъгини (разширения), които можете да използвате съвсем безплатно.

Искате ли Вашия сайт да бъде изграден така, че да можете сами да добавяте или да променяте съдържанието, без да се налага да имате скъпоструващи програми, специални познания или персонал, който да се занимава с това? В такива случаи решението е сайт, изграден чрез система за управление на съдържанието. CMS WordPress система има лесна административна част, която да не затруднява своите потребители. Вътрешната част на WordPress е приятна и лесна за използване. WordPress има различни сфери на приложение — от лични блогове до сложни новинарски ресурси и дори интернет-магазини. Вградената система от „теми“ и „плъгини“ и доста сполучливата архитектура, позволяват конструирането на най-различни проекти. В момента WordPress е една от най-популярните системи за управление на съдържанието.
Wordpress има много приятелски и интуитивен интерфейс, благодарение на който публикуването на материали и изграждането на менюта става бързо и приятно. Едно от съществените предимства на WordPress е леката му поддръжка от хора, които нямат никакви познания за създаване на уеб сайтове. Друго негово предимство е невероятната му блог система, както и перфектната СЕО оптимизация.

ПРЕДИМСТВАТА НА WORDPRESS САЙТОВЕТЕ
 • Административен панел, лесен за управление и не са необходими специлани знания за управлението му;
 • Лесна оптимизация (SEO), която лесно можете да проследите
 • Поддръжка! Екипът на COONECTO ще Ви помогне и ще отговори на възникналите Ви въпроси, за да се развие Вашия сайт и постигне добри резултати.